Samarbejdspartnere

Jeg fokuserer på at sammensætte det optimale hold ved større eller komplekse opgaver, der kræver flere kompetencer. Jeg trækker bla. på:

Pernille Holm Vind

I Schillerhuset deler jeg kontor sammen med Pernille, som driver virksomheden Perspective Lab. Pernille og jeg har arbejdet sammen i 15 år og udvikler i det daglige værdifuld synergi mellem vores forretningsområder: analyse, forandring, ledelse og organisation. Vi har bl.a. samarbejdet om store workshopforløb med fokus på innovation og forandring.

Læs mere her: www.perspective-lab.com

Peter Hjermind

Peter ejer virksomheden LearningDesign, der udvikler træningsmaterialer, læringskoncepter og målrettede lederudviklingsprogrammer. Vi driver en lang række udviklingsprojekter sammen, bl.a. har vi udviklet læringsmaterialer til IKEA Danmark og hjulpet Novo Nordisk med udvikling af workshopformater til optimal læring. Vi underviser endvidere sammen på DJØF’s proceskonsulentuddannelse.

Stine Abell

Stine står får design, redigering og udsendelse af mine nyhedsbreve til både ledere og proceskonsulenter. Stine er endvidere en vigtig sparrings,- og inspirationspartner. Stine har sin egen virksomhed, der tilbyder coaching til private kunder. Stine har desuden mange års erfaring med planlægning og afvikling udendørs teambuildingforløb.

Læs mere her: www.abellcoaching.dk

Anne Vilandt

Anne har været ansat som projektmedarbejder siden juni 2017. Anne læser til daglig en kandidat i Sociologi på Københavns Universitet, hvorfra hun bringer gode metodiske kompetencer med sig ind i virksomheden. Som projektmedarbejder er Annes rolle at hjælpe på projekter, der har brug for hendes gode kompetencer. Anne hjælper mig både med praktiske og administrative opgaver, såvel som analyse,- og fortolkningsarbejdet.