KONTAKT:
Mail: eva@jakobsenconsulting.dk
Tlf: +45 24 27 31 90

Eva Jakobsen

Mit hovedfokus er at supportere væsentlige ledelsesmæssige og organisatoriske udviklingsprocesser og beslutninger samt at tage hånd om lederes personlige udvikling i en professionel kontekst.

Som konsulent tror jeg på effekten af det lange seje træk, når det kommer til udvikling af ledere og organisationer, så de bliver bedre, stærkere og mere fokuserede.

En væsentlig konsulentfilosofi er for mig, at et hvert organisationsudviklingsprojekt – foruden ny indsigt og forståelse – har konkret og velforankret udbytte, så det ikke bare bliver ved snakken!

Jeg har i knap 20 år arbejdet med mennesker og forandring i en forretningsmæssig sammenhæng. Bl.a. som direktør hos ACNielsen og som seniorcoach og associeret partner hos The Coaching Company. Her har jeg coachet og udviklet top- og mellemledere i danske og internationale virksomheder.

Jeg driver i dag min egen virksomhed og trækker på min erfaring som analytiker, facilitator, leder, underviser og coach i tæt samarbejde med mine kunder om større og mindre opgaver.

Foruden ansvaret for min egen virksomhed, er jeg mangeårig censor tilknyttet Roskilde Universitet Institut for Kommunikation, Virksomhed og Informationsteknologier. Jeg underviser endvidere på DJØF Proceskonsulentuddannelse.

Jeg er uddannet cand.comm. og master i organisationspsykologi. Jeg er endvidere certificeret executive coach, autoriseret som behandler af alvorlig stress og har en erhvervspsykologisk konsulentuddannelse.

Se også min profil på LinkedIn