Samarbejdspartnere

Jeg fokuserer på at sammensætte det optimale hold ved større eller komplekse opgaver, der kræver flere kompetencer. Jeg trækker bla. på:

Pernille Holm Vind

I Schillerhuset deler jeg kontor sammen med Pernille, som driver virksomheden Perspective Lab. Pernille og jeg har arbejdet sammen i 15 år og udvikler i det daglige værdifuld synergi mellem vores forretningsområder: analyse, forandring, ledelse og organisation. Vi har bl.a. samarbejdet om store workshopforløb med fokus på innovation og forandring.

Læs mere her: www.perspective-lab.com

Peter Hjermind

Peter ejer virksomheden LearningDesign, der udvikler træningsmaterialer, læringskoncepter og målrettede lederudviklingsprogrammer. Vi driver en lang række udviklingsprojekter sammen, bl.a. har vi udviklet læringsmaterialer til IKEA Danmark og hjulpet Novo Nordisk med udvikling af workshopformater til optimal læring. Vi underviser endvidere sammen på DJØF’s proceskonsulentuddannelse.

Mette Boye

Sammen med Mette Boye har jeg i 2020 skrevet en masterafhandling i Organisationspsykologi. Titlen er ”Ledergruppers håndtering af stress i organisationer”. Emnet har vist sig at være relevant og aktuelt for mange ledergrupper, hvorfor vi tilbyder oplæg såvel som skræddersyede forløb til ledergrupper. Mette ejer virksomheden BOYE Rådgivning, der tilbyder ledelsesrådgivning, mødefacilitering og hjælp til grøn omstilling.

Læs mere her: www.boye-raadgivning.dk

Stine Abell

Stine står får design, redigering og udsendelse af mine nyhedsbreve til både ledere og proceskonsulenter. Stine er endvidere en vigtig sparrings,- og inspirationspartner. Stine har sin egen virksomhed, der tilbyder coaching til private kunder. Stine har desuden mange års erfaring med planlægning og afvikling udendørs teambuildingforløb.

Læs mere her: www.abellcoaching.dk